Mergi la conţinutul principal

Nomenclatorul serviciilor

Nomenclatorul detaliat al serviciilor prestate de Instituția Publică „Serviciul Tehnologia Informației şi Securitate Cibernetică

Nomenclatorul detaliat al serviciilor prestate de Instituția Publică „Serviciul Tehnologia Informației și Securitate Cibernetică” și cuantumul tarifelor pentru acestea, este aprobat prin Ordinul Directorului nr. 112 din 31 decembrie 2020 ,,Privind aprobarea Nomenclatorului detaliat al serviciilor prestate de I.P.,,Serviciul Tehnologia Informației și Securitate Cibernetică"  și cuantumul serviciilor pentru acestea". 

Acesta a fost elaborat în temeiul prevederilor Hotărârii Guvernului Nr.193 din 03.04.2019 cu privire la aprobarea Metodologiei de calculare a tarifelor la serviciile prestate de Instituția Publică „Serviciul Tehnologia Informației și Securitate Cibernetică”, a Nomenclatorului serviciilor prestate și tarifelor la aceasta, precum și a modificărilor ce se operează în unele Hotărâri ale Guvernului.

Conținutul Nomenclatorului este prezentat în Anexa la Ordinul Directorului nr. 49 din 11 mai 2022.

PDF/ Nomenclatorul detaliat al serviciilor prestate de Instituția Publică „Serviciul Tehnologia Informației și Securitate Cibernetică”